Xbox games die de moeite waard zijn!

Edward De Groot

De Xbox One is een geweldige game console en hij staat op het punt nog beter te worden. Veel van de beste games zijn in 2019 uitgebracht. De komende jaren zullen er meer spectaculaire games aankomen. Als je op zoek bent naar nieuwe ervaringen op je Xbox, dan is een goede optie een xbox gift card kopen om je game ervaring te maximaliseren.

The Witcher 3

The Witcher 3 is een third person actie video game ontwikkeld door CD Projekt RED en uitgegeven door CD Projekt. The Witcher 3 werd voor het eerst wereldwijd uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox One op 19 mei 2015. De game wordt gespeeld vanuit het perspectief van een derde persoon en de wereld wordt te voet of te paard ontdekt. Er zijn echter op sommige locaties ook voertuigen beschikbaar. Spelers besturen hoofdrolspeler Geralt of Rivia, die verschillende landschappen en gemeenschappen kan doorkruisen om speurtochten te voltooien. Het wordt samen gespeeld met interactie met niet speler personages (NPC’s) die hen bewonen. Spelers vechten tegen monsters die in de omgeving voorkomen met behulp van zwaardgevechten of met magische vaardigheden. Als je het meeste uit dit spel wilt halen, moet je xbox gift cards kopen.

Metal Gear Solid V

Dit is een van de meest geprezen games in de geschiedenis en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. In dit stealth spel in een open wereld speel je als Snake. De game speelt zich af nadat een nucleaire oorlog tussen Rusland en Amerika het grootste deel van de aarde heeft vernietigd. Je moet in vijandige gebied sluipen, informatie stelen en iedereen doden die je in de weg staat. Hoewel er tal van missies beschikbaar zijn om te voltooien, zijn er ook buiten de missies tal van dingen te doen.

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey is een platformgame waarin je door het Mushroom Kingdom reist. Het is de eerste 3D Mario game in HD en het speelt als een spirituele opvolger van Super Mario 64. De hoofdverhaallijn volgt Mario op zijn zoektocht om prinses Peach te redden van Bowser nadat hij haar als lokaas heeft gebruikt om hem tijdens hun huwelijksceremonie in de val te laten lopen. De game bevat een wereld in sandbox stijl waar spelers talloze gebieden kunnen verkennen, Power Moons kunnen verzamelen, zijmissies zoals puzzels of races kunnen vinden en eindbaas gevechten kunnen aangaan.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 is een open wereld actie video game ontwikkeld door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games. Het werd uitgebracht op 17 september 2013 voor PlayStation 3 en Xbox 360. Op 18 november 2014 werd die ook uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer