Geïnteresseerd in microsoft azure? Lees dan meer!

Edward De Groot

Azure is een platform van Microsoft die veel biedt op het gebied van applicaties bouwen en beheren in de cloud. Ben je geïnteresseerd in het bouwen van applicaties? Dan is azure een echte aanrader. Wanneer je hier niet super veel verstand van hebt, maar toch een applicatie wilt starten of andere doelen hebt met Microsoft Azure dan is het handig om een online Azure training te volgen. Met deze online cursus zal alles aan je worden uitgelegd wat je nodig hebt om een eigen applicatie te starten of om andere doelen met Azure te bereiken. Welke soorten cursussen zijn er allemaal? Je hebt de keuze uit verschillende onderwerpen. Lees er hier meer over!

Verschillende cursussen over Azure

Je zou denken dat Azure niet heel breed is en niet meer over valt te leren dan applicaties bouwen, maar dat is niet het geval. Er zijn verschillende cursussen op het gebied van Azure. Een voorbeeld hiervan naast applicaties bouwen is de Troubleshooting Microsoft Azure Connectivity. Bij deze cursus leer je over het zoeken van problemen in Azure zelf en ook het oplossen daarvan. Bij een skill als deze zijn goed betaalde banen te vinden, zo kun je bijvoorbeeld voor Microsoft zelf helpen om problemen in Azure op te lossen. Een ander voorbeeld is Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions. Bij een cursus als deze leer je over hoe je veilig een betrouwbare netwerk infrastructuur in Azure ontwerpt en implementeert. Sommige cursussen eisen wel een eerdere gevolgde cursus zodat je de basis begrijpt. Voor Cursussen als deze kun je een kijkje nemen op websites zoals Master it.

Kosten

Over het algemeen zijn online cursussen best wel aan de dure kant, maar is het dan wel het geld waard zul je jezelf afvragen. Het antwoord ligt bij jezelf. Heb jij een goed idee om je kennis over Azure toe te passen? Dan is het zeker je geld waard. Stel je voor dat je een cursus neemt van 1900 euro en je kan met deze kennis een goede baan vinden binnen de ICT branche, dan heb je dat geld binnen een maand alweer dik terugverdient.

Bron

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer