De 5 leukste party-places van Europa!

Edward De Groot

Op zoek naar een toffe bestemming voor die fantastische feestvakantie met je vrienden? Of wil je een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Europa barst van de plekken waar dit mogelijk is. Wij delen de top 5 leukste party-places van Europa met je!

Amsterdam

Tja, Amsterdam. Het is en blijft één van de beste uitgaanssteden van Nederland en dus zelfs van Europa. Er worden aan de lopende band nieuwe clubs geopend en er is voor ieder wat wils. In Amsterdam kun je gegarandeerd feesten tot in de vroege uurtjes.

Antwerpen

Zo blijkt maar weer dat je het niet ver hoeft te zoeken. Want ook in Antwerpen, bij onze zuiderburen, kun je feesten to the max. Naast de vele gezellige barretjes, cafétjes en restaurants met live muziek, vind je in Antwerpen ook genoeg clubs. Clubs waar je onder andere kunt genieten van house, techno of Latin dance.

Berlijn

Ben je een techno-liefhebber? Dan is Berlijn the place to be voor jou! Of het nu weekend, maandag of vrijdag is: er zijn gegarandeerd feestjes te vinden. Vaak gaat het om feestjes op een underground of industriële locatie. Feestjes die soms tot wel 36 uur aan één stuk doorgaan. Bereid jezelf dus alvast maar goed voor!

Mallorca

Mallorca, het buureiland van Ibiza. En net zoals de clubs op Ibiza, gaan ook de clubs op Mallorca door tot in de late – of nou ja – vroege uurtjes. El Arenal is de plek waar je moet zijn. Je hebt hier volop keuze uit gezellige feestcafés en verschillende (underground)clubs. Ook vind je in de buurt het Duitse Megapark of de grote discotheek BCM. Je zult je hier zeker niet gaan vervelen!

Praag

Last but not least is ook Praag een topper als het gaat om feesten. Je vindt er genoeg kroegjes in het centrum, maar ook vette nachtclubs. Zo heb je in Praag een club met zeven verdiepingen! En niet minder belangrijk: de biertjes in Praag zijn een stuk goedkoper dan in andere Europese landen.

Bron

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer