Oranjefans betalen flink voor hotelovernachting tijdens…

Edward De Groot

[ad_1]

 • Oranjefans betalen flink voor hotelovernachting tijdens EK voetbal in Duitsland

  De prijzen van hotelkamers in verschillende Duitse steden rijzen de pan uit nu het Europees kampioenschap voetbal over drie weken begint. De vraag is enorm, aangezien er miljoenen voetbalfans worden verwacht. • Staking luchtverkeersleiders legt vliegverkeer Parijs voor groot deel plat

  Een staking van luchtverkeersleiders in Frankrijk heeft dit weekend grote gevolgen voor het vliegverkeer op Parijs Orly. De Franse luchtvaartautoriteit DGAC heeft luchtvaartmaatschappijen opgeroepen zaterdag en zondag 70 procent van hun vluchten daar te annuleren.

 • Staking luchtverkeersleiders legt luchtverkeer Parijs voor groot deel plat

  Een staking van luchtverkeersleiders in Frankrijk heeft grote gevolgen voor het vliegverkeer op Parijs Orly dit weekend. De Franse luchtvaartautoriteit DGAC heeft luchtvaartmaatschappijen opgeroepen zaterdag en zondag 70 procent van hun vluchten daar te annuleren

 • Werknemers Boeing bezorgder over veiligheid na incidenten met toestellen

  Werknemers van Boeing zijn sinds enkele incidenten bezorgder over de veiligheid bij het bedrijf. De Amerikaanse vliegtuigfabrikant kreeg daar in januari en februari zes keer zoveel meldingen over als een jaar eerder. • Huishoudens betalen jaarlijks 10 euro meer voor landelijk gastransport

  De tarieven voor landelijk gastransport stijgen volgend jaar met gemiddeld 52 procent. Huishoudens betalen daardoor ongeveer 10 euro meer per jaar, omdat de transportkosten maar een klein deel zijn van de totale gasprijs, meldt de Autoriteit Consument & Markt.

 • Elektrisch rijden steeds populairder: half miljoen stekkerauto's in Nederland

  Het elektrische wagenpark breidt snel uit. Inmiddels zijn er meer dan 500.000 personenauto’s op de Nederlandse wegen die volledig op stroom rijden. Dat meldt branchevereniging BOVAG op basis van cijfers van dataverzamelaar RDC.

 • Vervuiling Tata Steel even erg als bij Italiaanse 'fabriek die alles doodt'

  De vervuiling van staalfabriek Tata Steel in IJmuiden is net zo erg als die van de voormalige Ilva-staalfabriek in het Italiaanse Tarente. Die fabriek staat al decennialang bekend om de ernstige milieuschade en is onderwerp van meerdere rechtszaken. Leidinggevenden gingen zelfs de cel in vanwege milieumisdaden.

 • Minder nachtvluchten op Schiphol, ook luidste toestellen niet welkom in nacht

  Het kabinet wil dat vanaf volgend jaar minder vliegtuigen ‘s nachts opstijgen of landen op Schiphol, meldt demissionair minister Mark Harbers (Infrastructuur) vrijdag. Nu zijn dat er nog 32.000, maar dat worden er 27.000. Eerder zette het kabinet in op maximaal 28.700 nachtvluchten. • Minder nachtvluchten op Schiphol, ook luidste toestellen niet welkom in de nacht

  Het demissionaire kabinet wil dat vanaf volgend jaar minder vliegtuigen ‘s nachts opstijgen of landen op Schiphol. Nu zijn er nog 32.000 nachtvluchten, maar dat worden er 27.000.

 • PostNL weer voor de rechter vanwege onderbetaalde bezorgers

  PostNL moet vrijdag in hoger beroep voor de rechter verschijnen omdat ze zelfstandige pakketbezorgers te weinig zouden hebben betaald. De zaak is aangespannen door de Belangenvereniging voor Pakketdistributie (BVPD).

 • Elektrische fiets verzekeren duurder: 'Waarom inbreken als e-bike voor de deur staat?'

  Goedkoop zijn ze al niet om op te fietsen, maar nu wordt ook het parkeren van een elektrische fiets steeds duurder. Omdat internationale bendes jacht maken op de gewilde e-bikes, gaan niet alleen de premies omhoog, maar moeten eigenaren zelfs bewijzen dat ze hun fiets zo goed mogelijk op slot hebben gezet: “Eén slot is geen slot.”
  “Het kan niet anders”, reageert Klaas Kregel van ANWB-verzekeringsdochter Unigarant. “Elektrische fietsen worden steeds vaker gestolen. Dat zet druk op de premi

 • Wereldberoemde hond Kabosu uit talloze internetmemes overleden

  Internetlegende Kabosu is overleden. De Japanse hond leed aan leukemie en een leveraandoening. Ze was het gezicht van cryptomunt dogecoin en de inspiratie voor talloze internetmemes.

 • De EU wil Russische import van westerse luxeauto's via Belarus stoppen

  De Europese Unie wil sancties opleggen aan Belarus vanwege een handelslek met Rusland. Daardoor is Rusland nog steeds in staat om luxeauto’s en andere verboden goederen uit westerse landen te importeren,.

 • Telecomprovider L-Mobi staakt dienstverlening, duizenden klanten gedupeerd

  Telecomprovider L-Mobi verkeert in financiële problemen en stopt noodgedwongen met het aanbieden van de diensten. Daardoor kunnen duizenden klanten niet meer bellen, sms’en of internetten.

 • Omzet industrie 5,5 procent gedaald in eerste kwartaal

  De omzet van de Nederlandse industrie was in de eerste drie maanden van dit jaar 5,5 procent lager vergeleken met het eerste kwartaal van 2023. De opbrengsten dalen al vier kwartalen op rij.

 • Nieuwe winkels blijven naast online platforms topprioriteit voor Ahold Delhaize

  Ahold Delhaize investeert de komende jaren niet alleen fors in online platforms, maar ook in winkels in Europa en de Verenigde Staten. Het moederbedrijf van Albert Heijn hecht nog steeds veel waarde aan verschillende verkoopkanalen.

 • Honderden arme gezinnen krijgen 150 euro extra per maand, wat gaan ze ermee doen?

  In Zaanstad, Tilburg en Amsterdam krijgen 600 huishoudens met een bijstandsuitkering gedurende twee jaar maandelijks 150 euro extra, zonder voorwaarden. ‘Gewoon geld geven’ heet het project van het Kansfonds, dat grotendeels wordt gefinancierd door de Postcodeloterij. De deelnemers in Zaanstad hebben inmiddels hun eerste toelage ontvangen.
  Het Kansfonds wil weten wat er gebeurt als mensen die in armoede leven extra geld krijgen zonder voorwaarden. Daar werd eerder mee geëxperimenteerd in de

 • NU+ | Is er straks nog plaats voor de grootste energieslurpers van Nederland?

  Nederland heeft een gigantische basisindustrie die chemische producten, brandstoffen en staal maakt. Maar is er straks nog wel plek voor al die energieslurpers? Het kabinet wil ze met subsidie laten vergroenen, maar volgens critici is Nederland de verkeerde plek voor deze bedrijven.

 • NU+ | Dit betekent het hoofdlijnenakkoord voor jouw portemonnee

  Met de komst van een nieuw kabinet gaan waarschijnlijk tal van maatregelen op de schop. Wat betekent het voor jouw portemonnee als al deze plannen door de Tweede en Eerste Kamer komen? NU.nl zocht het uit.

 • Dit betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw portemonnee

  Met de komst van een nieuw kabinet gaan tal van maatregelen op de schop. Wat betekent dit voor jouw portemonnee? NU.nl zocht het uit.

 • Dit betekent het hoofdlijnenakkoord voor jouw portemonnee

  Met de komst van een nieuw kabinet gaan waarschijnlijk tal van maatregelen op de schop. Wat betekent het voor jouw portemonnee als al deze plannen door de Tweede en Eerste Kamer komen? NU.nl zocht het uit.

 • Omzet industrie opnieuw gedaald, onder meer door personeelstekort

  De Nederlandse industrie heeft het moeilijk. De omzet is nu vier kwartalen op rij gedaald, blijkt uit cijfers van het CBS. In het eerste kwartaal van dit jaar bedroeg de omzetdaling 5,5 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.
  De omzet daalde het meest in het buitenland, maar ook in eigen land kwam er minder geld binnen. De vorige drie kwartalen was dat ook al zo.
  Producenten van hout en bouwmaterialen zagen hun omzet zelfs met bijna 14 procent dalen. Het industriële transport

 • Nederland naar Brussel met plan om onnodig hoge supermarktprijzen tegen te gaan

  Nederland dient morgen samen met zeven andere EU-landen in Brussel een plan in dat een einde moet maken aan te hoge winkelprijzen. De landen willen dat producenten winkeliers niet langer kunnen verbieden om in andere lidstaten hun inkopen te doen. Door deze zogenoemde territoriale leveringsbeperkingen zijn de prijzen in winkels onnodig hoog, menen de acht lidstaten.
  Het initiatief komt van demissionair minister Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat. Zij stelt met collega’s uit België

 • Jumbo reorganiseert en schrapt banen op kantoor

  Supermarktconcern Jumbo heeft vanmiddag een reorganisatie aangekondigd, waardoor kantoorbanen verdwijnen. Topman Ton van Veen kan nog niet zeggen om hoeveel banen het gaat, maar dat “het aantal arbeidsplaatsen zal afnemen, is helaas onvermijdelijk”.

 • Er gaan banen verdwijnen bij Jumbo, supermarkt kiest voor 'nieuwe strategie'

  Supermarktconcern Jumbo heeft donderdag een reorganisatie aangekondigd, waardoor kantoorbanen verdwijnen. Topman Ton van Veen kan nog niet zeggen om hoeveel banen het gaat, maar dat “het aantal arbeidsplaatsen zal afnemen, is helaas onvermijdelijk”.

 • Jumbo kondigt reorganisatie aan, kantoorbanen op de tocht

  Supermarktketen Jumbo heeft een reorganisatie aangekondigd. Het bedrijf gaat zijn kantoren anders indelen, waardoor banen zullen verdwijnen. Om hoeveel arbeidsplaatsen het gaat is nog niet bekendgemaakt. Dat wil het bedrijf in een later stadium delen.
  De reorganisatie is onderdeel van de nieuwe koers die Jumbo sinds een half jaar vaart onder de nieuwe directeur Ton van Veen. Hij wil dat Jumbo staat voor lage prijzen, een groot assortiment en goede service.
  Om dat te bereiken moet de kantoorstruc

 • Booking.com aangeklaagd wegens vakantieverhuur op Westelijke Jordaanoever

  Vier actiegroepen doen donderdag aangifte tegen Booking.com. Het boekingsplatform verhuurt vakantiehuizen op de Westelijke Jordaanoever en steunt daarmee volgens de organisaties het illegale nederzettingenbeleid van Israël.

 • Roompot en Landal GreenParks gaan verder onder één naam

  De vakantieparken van Roompot en Landal GreenParks gaan onder één merknaam verder, meldt Omroep Zeeland. Verder verhuist een groot deel van het Roompot-personeel van Goes naar Amsterdam.

 • Terugleverkosten zonnepanelen blijven tot 'keiharde' afschaffing salderen

  Energiebedrijven mogen voorlopig terugleverkosten blijven rekenen aan huishoudens die zonnestroom opwekken. NSC-Kamerlid Wytske Postma leek donderdag te suggereren dat de nieuwe coalitie dat wilde verbieden, maar tijdens een debat in de Tweede Kamer bleek dat dat niet klopt.

 • Storing bij SNS, ASN en RegioBank verholpen: inloggen is weer mogelijk

  De storing bij SNS Bank, ASN Bank en RegioBank is verholpen. De websites van de banken waren donderdag een deel van de dag slecht bereikbaar. Klanten konden niet inloggen op internetbankieren of in de bankierenapp. • [ad_2]

  Bron

  Lees ook deze artikelen

  Ads - Before Footer