Spamaccounts van vrouwen met weinig kleding zijn via…

Edward De Groot

[ad_1]

 • Spamaccounts van vrouwen met weinig kleding zijn via Instagram uit op je geld

  Veel mensen met een Instagram-account ontvingen de afgelopen week vriendschapsverzoeken van vrouwen met namen als Katysha, Katya en Ekaterina. Die bestaan niet echt en lokken je via een link in hun verhalen naar schimmige, frauduleuze websites. • Personeelstekort treft ruim een derde van de ondernemers

  Ruim een derde van de ondernemers in Nederland heeft last van de krapte op de arbeidsmarkt. Zij zeggen dat het tekort aan vakmensen hun bedrijfsactiviteiten belemmert. Het aantal onvervulde vacatures is dan ook nog steeds historisch groot.

 • Journalistieke Brusseprijs gaat naar 'undercoverwerker' Jeroen van Bergeijk

  Jeroen van Bergeijk heeft de Brusseprijs 2024 gewonnen voor zijn boek Undercover aan het werk. Voor dat boek werkte hij in het geheim onder meer voor Uber en bol, als bagagesjouwer op Schiphol en in het aanmeldcentrum in Ter Apel.

 • De journalistieke Brusseprijs gaat naar 'undercoverwerker' Jeroen van Bergeijk

  Jeroen van Bergeijk heeft de Brusseprijs 2024 gewonnen voor zijn boek Undercover aan het werk. Voor dat boek werkte hij in het geheim voor onder meer Uber, Bol.com, als bagagesjouwer op Schiphol en in het aanmeldcentrum in Ter Apel. • De jouralistieke Brusseprijs gaat naar 'undercoverwerker' Jeroen van Bergeijk

  Jeroen van Bergeijk heeft de Brusseprijs 2024 gewonnen voor zijn boek Undercover aan het werk. Voor dat boek werkte hij in het geheim voor onder meer Uber, Bol.com, als bagagesjouwer op Schiphol en in het aanmeldcentrum in Ter Apel.

 • Taylor Swift kan Britse renteverlaging uitstellen met haar Eras-tour, zegt bank

  Taylor Swifts record brekende Eras-tour is zo goed voor de Britse economie dat het een renteverlaging in september kan uitstellen. Dat beweert investeringsbank TD Securities. In augustus treedt de zangeres op in Londen.

 • Taylor Swift kan Britse renteverlaging uitstellen met haar Eras-tour

  Taylor Swifts record brekende Eras-tour is zo goed voor de Britse economie dat de Bank of England een renteverlaging in september kan uitstellen. Dat beweert investeringsbank TD Securities. In augustus treedt de zangeres op in Londen.

 • Scholz hoopt dat hogere heffingen op Chinese auto's voorkomen kunnen worden

  De Duitse bondskanselier Olaf Scholz hoopt dat de dreigende strafheffingen op Chinese elektrische auto’s nog voorkomen kunnen worden. De Europese Commissie onderhandelt daar nu over met Peking. Anders worden Chinese elektrische auto’s per 4 juli veel duurder in de EU. • Scholz hoopt dat hogere heffingen op Chinese auto's nog voorkomen kunnen worden

  De Duitse bondskanselier Olaf Scholz hoopt dat de dreigende strafheffingen op Chinese elektrische auto’s nog voorkomen kunnen worden. De Europese Commissie onderhandelt daar nu over met Peking. Anders worden Chinese elektrische auto’s per 4 juli veel duurder in de EU.

 • Scholz hoopt dat hogere heffingen op Chinese auto’s nog voorkomen kan worden

  De Duitse bondskanselier Olaf Scholz hoopt dat de dreigende strafheffingen op Chinese elektrische auto’s nog voorkomen kunnen worden. De Europese Commissie is daarover nu in onderhandeling met Peking. Vanaf 4 juli worden Chinese elektrische auto’s anders veel duurder in de EU.

 • Luchtvaartwaakhond VS ontving al elf keer meer Boeing-meldingen dan in 2023

  De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA ontving dit jaar al 126 meldingen over Boeing van klokkenluiders. Dat zijn er elf keer zo veel als in heel 2023: toen bleek het aantal steken op 11.

 • Luchtvaartwaakhond kreeg dit jaar al elf meer Boeing-meldingen dan heel 2023

  De Amerikaanse luchtvaartautoriteit Federal Aviation Administration (FAA) kreeg dit jaar tot nu toe al 126 meldingen over Boeing van klokkenluiders. Dat zijn er elf keer zoveel als in heel 2023: toen bleek het aantal steken op 11.

 • Auto's worden groter, meningen verdeeld of parkeerplaatsen moeten meegroeien

  Een ergernis in krappe binnensteden: grote auto’s die bij het parkeren een halve stoep innemen. Of SUV’s die ook deels op de trambaan staan waardoor een tram niet kan doorrijden. Sinds 1980 zijn benzineauto’s, nog steeds de bulk van het Nederlandse wagenpark, gemiddeld 197 kilo zwaarder en 14 centimeter breder geworden. Dat heeft te maken met zaken als (veiligheids-)vernieuwingen, maar ook met mode.
  Niet iedereen vindt dit een fijne ontwikkeling. Ook adviseurs worstelen ermee: passen we onze inf

 • Aardverschuiving in tabaksland: in één klap duizenden verkooppunten weg

  Het zat er jaren aan te komen, over twee weken is het zo ver. Vanaf 1 juli mogen supermarkten geen sigaretten, shag en vapes meer verkopen. Daarmee vallen duizenden verkooppunten weg en 2,7 miljard euro aan omzet verschuift naar andere kanalen.

 • Opnieuw een Boeing-incident onderzocht: toestel schudde plots heen en weer

  Amerikaanse autoriteiten onderzoeken opnieuw een incident met een vliegtuig van Boeing. Een Boeing 737 MAX 8-toestel van Southwest Airlines maakte plotseling een zogeheten ‘Dutch roll’, waarbij het toestel heen en weer schudde. Dat kan gevaarlijk zijn.

 • '10 tot 15 procent minder kennismigranten door versobering expatregeling'

  Door de versobering van de expatregeling zullen er 10 tot 15 procent minder kennismigranten naar Nederland komen. Dat concludeert SEO Economisch Onderzoek in een evaluatie in opdracht van het ministerie van Financiën.
  De expatregeling is een belastingkorting die hoogopgeleide kennismigranten krijgen. Vorig jaar werd die minder aantrekkelijk gemaakt, tot ergernis van grote internationale werkgevers in Nederland als ASML. De toenmalige bestuursvoorzitter Peter Wennink waarschuwde dat het nega

 • Jongeren zoeken minder vaak naar een vakantiebaan

  Jongeren zijn steeds minder vaak op zoek naar een vakantiebaan. Dat komt doordat de arbeidsdeelname de afgelopen jaren is toegenomen. Dat betekent dat ze vaak al werk hebben.

 • Duitse economie profiteert een beetje van het EK voetbal

  Het Europees kampioenschap voetbal zorgt ervoor dat de economie van gastland Duitsland dit kwartaal een klein beetje groeit. Het land moet het vooral hebben van de toeristen die tijdens het toernooi geld uitgeven in hotels en cafés.

 • Autobedrijven hebben dag later nog veel last van RDW-storing: 'Het is chaos'

  Het is chaos bij autobedrijven door de storing bij de RDW donderdag die voor problemen zorgde bij het overschrijven en keuren van auto’s. Dat zegt een woordvoerder van branchevereniging Bovag vrijdag desgevraagd tegen NU.nl.

 • Tesla-aandeelhouders keuren beloning van bijna 50 miljard dollar voor Musk goed

  Een ongekend hoge beloning van ruim 48 miljard dollar (44,8 miljard euro) voor Tesla-topman Elon Musk is donderdag goedgekeurd door de aandeelhouders. Ook kreeg de miljardair groen licht om de statutaire zetel van het bedrijf te verplaatsen naar de Amerikaanse staat Texas.

 • Ziekteverzuim neemt verder af in eerste kwartaal

  Werknemers meldden zich in het eerste kwartaal van dit jaar opnieuw minder vaak ziek. Het ziekteverzuim lag met 5,5 procent weer lager dan een jaar eerder, meldt het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).
  In vrijwel alle bedrijfstakken meldden minder mensen zich ziek, behalve in de financiële dienstverlening. Daar steeg het ziekteverzuim met 0,6 procentpunt tegenover een jaar geleden, al moet worden aangetekend dat het verzuim daar de afgelopen jaren relatief laag was.
  In de horeca werd het

 • Recyclebedrijven raken hergebruikt plastic moeilijk kwijt en hopen op EU-regels

  Nederlandse recyclebedrijven raken hun hergebruikte plastic bijna niet meer kwijt. Volgens de Vereniging Afvalbedrijven (VA) moeten er nieuwe Europese regels komen om de recyclingindustrie draaiende te houden.

 • Export zit na klein jaar van krimp weer in de lift

  Na tien maanden van krimp, is de export van goederen weer gestegen. In april was de goederenexport 2,3 procent groter dan die in dezelfde maand een jaar geleden, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
  In april zat vooral de export van chemische producten, voedings- en genotmiddelen en machines in de lift. De export van goederen maakt ongeveer driekwart uit van de totale Nederlandse uitvoer, waaronder ook de export van diensten valt.
  Sinds juni vorig jaar zat het tegen met de goedere

 • Nederlandse export stijgt na bijna een jaar weer

  De Nederlandse goederenexport is in april gestegen. Het is de eerste keer in bijna een jaar tijd dat de export groeit.

 • Daling ziekteverzuim zet door, vooral minder ziekmeldingen in de horeca

  In de eerste drie maanden van 2024 hebben minder mensen zich ziek gemeld dan in dezelfde periode een jaar eerder. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van statistiekbureau CBS. In de horeca werd het minst verzuimd.

 • Loonstijgingen halen inflatie volgens ABN pas eind volgend jaar in

  De lonen van werkenden zijn pas eind volgend jaar dusdanig verhoogd dat ze de sterke inflatie van de afgelopen jaren hebben bijgehaald. Dat schrijft ABN AMRO in nieuwe voorspellingen over de Nederlandse economie.

 • Tesla-aandeelhouders stemmen voor megabonus Elon Musk

  Een meerderheid van de aandeelhouders van autofabrikant Tesla heeft ingestemd met een megabonus van ruim 55 miljard dollar aan topman Elon Musk. Een rechter in de staat Delaware hield die bonus in januari nog tegen.
  Musk kreeg het bonuspakket, de grootste beloning voor een bedrijfsbestuurder ooit, in 2018 toegezegd door de aandeelhouders van Tesla. Hij zou de beloning grotendeels krijgen in opties op aandelen, onder voorwaarde dat hij bepaalde resultaten zou behalen voor Tesla. Die aandelenoptie

 • Meldpunt tegen misstanden in de vleessector

  Nog voor de zomervakantie moet er een meldpunt komen voor misstanden met arbeidsmigranten in de vleessector. Het meldpunt zal door organisaties in de vleesverwerkende industrie zelf worden opgezet.
  Demissionair minister Karien van Gennip (CDA) van Sociale Zaken kondigt het meldpunt aan na overleg met organisaties van onder meer slachthuizen, uitzendbureaus en vleesverwerkende bedrijven.
  Hardnekkig
  De misstanden met arbeidsmigranten vormen volgens Van Gennip “een hardnekkig probleem”. Ze wijst op

 • Discussieer over de rol van Hezbollah in de Gaza-oorlog - NU.nl

  Discussieer over de rol van Hezbollah in de Gaza-oorlog  NU.nlHezbollah-aanvallen gaan door • Menselijke resten gevonden aan grens met Gaza  NOSLIVE | Hezbollah vuurt veertig raketten af op noorden Israël: meerdere branden veroorzaakt  Telegraaf.nlLive Midden-Oosten: Israël stelt drie Palestijnse terroristen te hebben gedood bij inval op de Westelijke Jordaanoever  de VolkskrantIs dood van Hezbollah commandant Abdallah aanleiding voor oorlog

 • Nederlandse cricketers verliezen op WK T20 van Bangladesh | Sport - Telegraaf.nl

  Nederlandse cricketers verliezen op WK T20 van Bangladesh | Sport  Telegraaf.nlNederlandse cricketers lijden op WK dure nederlaag tegen Bangladesh  NOSNederlandse cricketers staan voor lastig karwei na WK-verlies tegen Bangladesh  NU.nlNederlandse cricketers verliezen op WK nipt van grootmacht Zuid-Afrika  NU.nlCricketers Oranje laten grootmacht Zuid-Afrika zweten, maar verliezen nipt  NOS • [ad_2]

  Bron

  Lees ook deze artikelen

  Ads - Before Footer