Zo bescherm je je vrachtwagen tegen opspattend water

Edward De Groot


Zo bescherm je je vrachtwagen tegen opspattend water

Nu de herfst is begonnen, liggen er meer bladeren, nattigheid en viezigheid op de weg. Toch gaat het werk gewoon door. Je moet nog steeds door heel Europa rijden, dus loop je als trucker het risico dat je vrachtwagen sneller vies wordt. Om je truck tegen vies, opspattend water te beschermen, kun je er daarom voor kiezen een nieuwe spatlap op je vrachtwagen te plaatsen. Maar waar vind je zo’n spatlap? In dit artikel bespreken we Truckjunkie, dé webshop voor trucklovers en vrachtwagen-eigenaren.

 

Wat is een spatlap?

Een spatlap beschermt je voertuig tegen opspattend vuil en water. Spatlappen worden meestal gemaakt van rubber of kunststof en kunnen voorzien zijn van het logo of merk van de fabrikant. Vrachtwagenchauffeurs versieren de spatlappen van hun truck vaak met een eigen bedachte opdruk, wat een persoonlijke tint aan hun voertuig geeft en ook dienst kan doen als een vorm van bedrijfsreclame.

 

Spatlappen en stickers kopen bij Truckjunkie

Truckjunkie is de toonaangevende webshop voor liefhebbers van vrachtwagens. Op deze website ontdek je een uitgebreid assortiment producten om jouw vrachtwagen naar wens te stylen. Of je nu achter het stuur van een Scania, Volvo, DAF of een ander merk vrachtwagen zit, met de accessoires van Truckjunkie maak jij gegarandeerd indruk. Op de website van Truckjunkie vind je praktische spatlappen en is het ook mogelijk om een eigen ontwerpen te laten maken. Met zo’n eigen bedachte spatlap – in welke kleurcombinatie dan ook – ben je wel echt uniek!

 

Waarom Truckjunkie?

Met het originele en veelzijdige aanbod aan vrachtwagenaccessoires dat je bij Truckjunkie vindt, style jij jouw vrachtwagen helemaal naar eigen smaak. Bovendien garandeert Truckjunkie snelle levering, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je aankopen. En als kers op de taart heb je veertien dagen bedenktijd op standaard producten, zodat je zorgeloos kunt winkelen. Wacht daarom niet langer: geef je vrachtwagen een upgrade en bestel vandaag nog jouw spatlappen in de webshop van Truckjunkie.

Bron

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer