Wat levert extra aflossen op je hypotheek op?

Edward De GrootExtra aflossen op je hypotheek. Als je PorteRenee een beetje volgt, weet je dat wij daar fanatiek mee bezig zijn. En ik merk dat ik niet de enige ben. Steeds meer jonge mensen willen zo snel mogelijk van die hypotheekschuld af. Ik kreeg zoveel vragen over hoe dat werkt, hoe je het aanpakt, hoe dat belastingtechnisch zit, en zoveel meer. Ik kan die vragen niet allemaal zelf beantwoorden, dus haalde ik er een officiële adviseur bij. Die al jullie vragen easy peasy beantwoordt. Ik filmde het en voila: u vraagt, wij draaien. Letterlijk.

Deze derde video gaat over hoe je het slimst en beste extra aflost op je hypotheek? Iedere maand of één keer per jaar? Welk leningdeel? En hoeveel levert extra aflossen eigenlijk op? Adviseur Olav van De Hypotheker geeft er allemaal antwoord op.

—————————————————————————————————————————————————————-
Deze video bevat een betaalde samenwerking met De Hypotheker. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar

source

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer