Wat gebeurt er als je hypotheekvrij bent?

Edward De GrootExtra aflossen op je hypotheek. Als je PorteRenee een beetje volgt, weet je dat wij daar fantiek mee bezig zijn. En ik merk dat ik niet de enige ben. Steeds meer jonge mensen willen zo snel mogelijk van die hypotheekschuld af. Ik kreeg zoveel vragen over hoe dat werkt, hoe je het aanpakt, hoe dat belastingtechnisch zit, en zoveel meer. Ik kan die vragen niet allemaal zelf beantwoorden, dus haalde ik er een officiele adviseur bij. Die al jullie vragen easy peasy beantwoordt. Ik filmde het en voila: u vraagt, wij draaien. Letterlijk.

Deze tweede video gaat over wat de gevolgen zijn van versneld je hypotheek aflossen. Wat gebeurt er als je schuld daalt? En wat als je helemaal hypotheekvrij bent? Hoe zit dat met belasting? Adviseur Olav van De Hypotheker geeft er allemaal antwoord op.

—————————————————————————————————————————————————————-
Deze video bevat een betaalde samenwerking met De Hypotheker. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar

source

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer