PODCAST: Nooit gespaard, waar begin je dan?

Edward De GrootVers gescheiden en nooit geld gespaard. Waar begin je dan? We hebben het erover in deze podcast.

Net als over hoe duur zwemles wel niet is, over het genot van extra aflossen op je hypotheek en het briljante verhaal van Marin en Leanne die zonder hypotheek een huis kochten. Een nieuwe podcast van PorteRenee.

Over www.PorteRenee.nl

Tof dat je PorteRenee.nl gevonden hebt. Het leukste money-blog van het land. Alles gaat hier over geld, maar dan leuk. Lekker ongegeneerd meekijken met hoe anderen het doen. We hebben het over werk en kinderen, sparen, shoppen, je hypotheek en hoe je je uitgaven een beetje in de hand houdt. Wij geloven dat praten over geldzaken niet saai hoeft te zijn. Maar dat het je enthousiast kan maken om ermee aan de slag te gaan. Omdat het een toffe uitdaging is. Omdat geld je leven makkelijker en relaxter kan maken.

Leuk? Volg ons dan ook op
= www.instagram.com/porterenee.nl
= www.facebook.com/porterenee
= www.pinterest.com/porterenee

En abonneer je natuurlijk op het PorteRenee YouTube-kanaal!

Over Renée

Renée (33) belandde een paar jaar geleden flink in de schulden. Ze stond 40.000 euro in het rood. Tot die tijd had ze altijd geld uitgegeven zonder erbij na te denken. Gewoon omdat dat kon. Door die schulden ging de knop op. Ze ging zien dat geld zoveel meer was dan euro’s die op je rekening worden gestort en die je daarna weer uitgeeft. Het bepaalt nogal wat in je leven, zeg. Ze ging aflossen en daarna door met sparen. Van -40.000 euro groeide haar vermogen naar +100.000 euro.

Niemand praatte over geld. Balen, vond Renée dat. En zonde ook. Dus begon ze haar eigen money platform PorteRenee.nl. Hier probeert ze anderen te inspireren om geld ook te gaan zien als een manier om je lievelingsleven te creëren. Geld is niet saai of onbelangrijk. Gebruik het op de juiste manier en het maakt zelfs gelukkig!

source

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer