PODCAST: Een side hustle van € 2.000 per maand

Edward De GrootIn deze nieuwe aflevering van de PorteRenee podcast vertelt een luisteraar over haar side hustle. Ze heeft iets superslims bedacht om geld te verdienen naast haar baan. En dat gaat goed want ze zet al € 2.000 per maand om.

De wachtlijst voor onze nieuwe cursus gaat VANDAAG open. Dus wil je meedoen aan de cursus In Control en hou je van een tientje korting: zet je naam daar dan zeker op!

Verder veel vragen over huizen kopen en studieschulden. Lastige combinatie. Als je nu wat spaargeld hebt, wat doe je er dan mee? Je studieschuld (deels) aflossen of het gebruiken om je huis te kopen en in te richten?

Nu we het toch over huizen hebben. Onze kersverse medewerker Marit heeft binnen één week een huurhuis gevonden en geeft tips! Luister je mee? En vergeet je niet te abonneren.

Over www.PorteRenee.nl

Tof dat je PorteRenee.nl gevonden hebt. Het leukste money-blog van het land. Alles gaat hier over geld, maar dan leuk. Lekker ongegeneerd meekijken met hoe anderen het doen. Over sparen en besparen. We hebben het over werk en kinderen, sparen, shoppen, je hypotheek en hoe je je uitgaven een beetje in de hand houdt. Wij geloven dat praten over geldzaken niet saai hoeft te zijn. Maar dat het je enthousiast kan maken om ermee aan de slag te gaan. Omdat het een toffe uitdaging is. Omdat geld je leven makkelijker en relaxter kan maken.

Leuk? Volg ons dan ook op
= www.facebook.com/porterenee
= www.pinterest.com/porterenee
= www.instagram.com/porterenee.nl/

En abonneer je natuurlijk op mijn Youtube-kanaal!

Over Renée

Journaliste Renée (33) belandde een paar jaar geleden flink in de schulden. Ze stond wel 40.000 euro in het rood. Tot die tijd had ze altijd geld uitgegeven zonder erbij na te denken. Gewoon omdat dat kon. Door die schulden ging de knop op. Ze ging zien dat geld zoveel meer was dan euro’s die op je rekeningen worden gestort en die je daarna weer uitgeeft. Het bepaalt nogal wat in je leven, zeg. Ze ging aflossen en daarna door met sparen. Van -40.000 euro groeide haar vermogen naar +100.000 euro.

Niemand praatte over geld. Balen, vond Renée dat. En zonde ook. Dus begon ze haar eigen money platform PorteRenee.nl. Hier probeert ze anderen te inspireren om geld ook te gaan zien als een manier om je lievelingsleven te creëren. Geld is niet saai of onbelangrijk. Gebruik het op de juiste manier en het maakt zelfs gelukkig!

source

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer