Nieuwe winkels blijven naast online platforms…

Edward De Groot

[ad_1]

 • Nieuwe winkels blijven naast online platforms topprioriteit voor Ahold Delhaize

  Ahold Delhaize investeert de komende jaren niet alleen fors in online platforms, maar ook in winkels in Europa en de Verenigde Staten. Het moederbedrijf van Albert Heijn hecht nog steeds veel waarde aan verschillende verkoopkanalen. • NU+ | Is er straks nog plaats voor de grootste energieslurpers van Nederland?

  Nederland heeft een gigantische basisindustrie die chemische producten, brandstoffen en staal maakt. Maar is er straks nog wel plek voor al die energieslurpers? Het kabinet wil ze met subsidie laten vergroenen, maar volgens critici is Nederland de verkeerde plek voor deze bedrijven.

 • Dit betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw portemonnee

  Met de komst van een nieuw kabinet gaan tal van maatregelen op de schop. Wat betekent dit voor jouw portemonnee? NU.nl zocht het uit.

 • Dit betekent het hoofdlijnenakkoord voor jouw portemonnee

  Met de komst van een nieuw kabinet gaan waarschijnlijk tal van maatregelen op de schop. Wat betekent het voor jouw portemonnee als al deze plannen door de Tweede en Eerste Kamer komen? NU.nl zocht het uit. • Jumbo reorganiseert en schrapt banen op kantoor

  Supermarktconcern Jumbo heeft vanmiddag een reorganisatie aangekondigd, waardoor kantoorbanen verdwijnen. Topman Ton van Veen kan nog niet zeggen om hoeveel banen het gaat, maar dat “het aantal arbeidsplaatsen zal afnemen, is helaas onvermijdelijk”.

 • Er gaan banen verdwijnen bij Jumbo, supermarkt kiest voor 'nieuwe strategie'

  Supermarktconcern Jumbo heeft donderdag een reorganisatie aangekondigd, waardoor kantoorbanen verdwijnen. Topman Ton van Veen kan nog niet zeggen om hoeveel banen het gaat, maar dat “het aantal arbeidsplaatsen zal afnemen, is helaas onvermijdelijk”.

 • Booking.com aangeklaagd wegens vakantieverhuur op Westelijke Jordaanoever

  Vier actiegroepen doen donderdag aangifte tegen Booking.com. Het boekingsplatform verhuurt vakantiehuizen op de Westelijke Jordaanoever en steunt daarmee volgens de organisaties het illegale nederzettingenbeleid van Israël.

 • Roompot en Landal GreenParks gaan verder onder één naam

  De vakantieparken van Roompot en Landal GreenParks gaan onder één merknaam verder, meldt Omroep Zeeland. Verder verhuist een groot deel van het Roompot-personeel van Goes naar Amsterdam. • Terugleverkosten zonnepanelen blijven tot 'keiharde' afschaffing salderen

  Energiebedrijven mogen voorlopig terugleverkosten blijven rekenen aan huishoudens die zonnestroom opwekken. NSC-Kamerlid Wytske Postma leek donderdag te suggereren dat de nieuwe coalitie dat wilde verbieden, maar tijdens een debat in de Tweede Kamer bleek dat dat niet klopt.

 • Storing bij SNS, ASN en RegioBank verholpen: inloggen is weer mogelijk

  De storing bij SNS Bank, ASN Bank en RegioBank is verholpen. De websites van de banken waren donderdag een deel van de dag slecht bereikbaar. Klanten konden niet inloggen op internetbankieren of in de bankierenapp.

 • Inloggen bij SNS kan niet door een storing

  De SNS bank kampt donderdag met een storing. Daardoor is de website van de bank slecht bereikbaar en kunnen klanten niet inloggen op internetbankieren of in de app van SNS.

 • Inloggen bij SNS en ASN en Regiobank kan niet door een storing

  De SNS Bank, ASN Bank en Regiobank kampen donderdag met een storing. Daardoor zijn de websites van de banken slecht bereikbaar en kunnen klanten niet inloggen op internetbankieren of in de bankieren-app.

 • Ahold-topman: 'Prijzen supermarkt gestabiliseerd, dalende trend is ingezet'

  De gemiddelde prijzen in de supermarkten stabiliseren en gaan op termijn zelfs omlaag. Volgens topman Frans Muller van Albert Heijn-moederbedrijf Ahold Delhaize is die trend ingezet, maar zijn er nog grote verschillen tussen verschillende producten.

 • EU legt moederbedrijf van Milka boete van ruim 300 miljoen euro op

  De Europese Commissie heeft het moederbedrijf van chocolademerken als Milka, Toblerone en Côte d’Or een boete opgelegd van 337,5 miljoen euro. Het bedrijf, genaamd Mondelez, heeft de Europese concurrentieregels geschonden.

 • HEMA ziet winst in jaar tijd bijna verdubbelen ondanks economische uitdagingen

  Het gaat goed met HEMA. De Nederlandse keten van warenhuizen heeft naar eigen zeggen een mooi jaar achter de rug, ondanks economische uitdagingen.

 • HEMA heeft ondanks economische uitdagingen een goed jaar gehad

  Het gaat goed met HEMA. De Nederlandse keten van warenhuizen heeft naar eigen zeggen een mooi jaar achter de rug, ondanks economische uitdagingen.

 • Moederbedrijf Albert Heijn zet nog meer in op huismerken

  Ahold Delhaize gaat de komende jaren nog meer inzetten op eigen merken. Het moederbedrijf van Albert Heijn, Gall&Gall en Etos streeft ernaar dat in 2028 de helft van de totale verkoop bestaat uit huismerken.

 • Consumentenvertrouwen daalt voor het eerst in acht maanden

  Na een maandenlange stijging is het vertrouwen van consumenten in mei weer een beetje gedaald. Nederlanders waren deze maand negatiever over de economie, maar iets minder negatief over de koopbereidheid.

 • Studentenkamer kost steeds meer geld én concurrentie is groter geworden

  Studenten die op kamers willen, moeten daar steeds meer geld voor neertellen. Haarlem is het duurst, met een prijs van 51 euro per vierkante meter. Daarmee is de stad nog duurder dan Amsterdam, waar je gemiddeld 48 euro kwijt bent.

 • Ook studentenkamer steeds duurder: vooral Amsterdam en Haarlem zijn prijzig

  Studenten die op kamers willen, moeten daar steeds meer geld voor neertellen. Haarlem is het duurst, met een prijs van 51 euro per vierkante meter. Daarmee is de stad nog duurder dan Amsterdam, waar je gemiddeld 48 euro kwijt bent.

 • Prijzen bestaande koopwoningen stegen met 7,5 procent in april

  De prijzen van bestaande koopwoningen waren in april gemiddeld 7,5 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar geleden. Ten opzichte van maart stegen de prijzen met 1 procent.

 • Uit ED | In strijd tegen armoede wil Helmond inwoners leren omgaan met geld

  Armoede is een veelkoppig probleem en gaat over van generatie op generatie. Helmond gaat meer doen om de problemen bij de wortel aan te pakken in plaats van pleisters plakken. ‘Als je er op tijd bij bent, heb je geen brandweer nodig’, zegt wethouder Erik de Vries.

 • Oplichters troggelen mensen steeds geraffineerder geld af

  Oplichters vinden steeds meer manieren om mensen geld afhandig te maken. In het eerste kwartaal van dit jaar is het aantal meldingen van fraude en oplichting bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) met 20 procent gestegen.

 • Voormalig Sovjetautomerk Volga gaat weer de weg op

  Het voormalige Sovjetautomerk Volga keert weer terug. Volgens Russische media heeft het merk drie nieuwe modellen gepresenteerd op een industriële handelsbeurs.

 • Energieleveranciers kunnen in modelcontract geen terugleverkosten vragen

  Energieleveranciers kunnen in de modelcontracten die zij verplicht moeten aanbieden, geen terugleverkosten in rekening brengen bij klanten met zonnepanelen. In deze contractsoort is die mogelijkheid niet opgenomen. Dat bevestigt toezichthouder ACM na vragen van NU.nl.

 • Bestuurder cryptobeurs FTX moet mogelijk net als oprichter de cel in

  Amerikaanse aanklagers hebben vijf tot zeven jaar cel geëist tegen Ryan Salame, een voormalige bestuurder van de omgevallen cryptobeurs FTX. In maart kreeg FTX-oprichter Sam Bankman-Fried een celstraf van 25 jaar.

 • Aantal voetgangers in veel winkelstraten weer op niveau van voor corona

  In veel Nederlandse winkelstraten is het dit voorjaar weer net zo druk als vóór corona. Volgens marktonderzoeker Locatus – dat twee keer per jaar het aantal passanten telt in de 33 grootste stadscentra – is er sprake van een “forse opleving” in steden als Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Den Bosch.
  “We tellen daar hetzelfde aantal passanten of zelfs meer dan voor de pandemie”, zegt Gertjan Slob van Locatus. In 2022 en 2023, de eerste jaren na corona, werd al een voorzichtig herste

 • KLM schrapt vluchten naar Israël vanwege gebrek aan animo

  KLM vliegt vanaf juli voorlopig niet meer op de Israëlische stad Tel Aviv. De luchtvaartmaatschappij zegt dat klanten terughoudend zijn bij het boeken.

 • Winkelstraten lopen dit voorjaar weer ouderwets vol met shoppers

  Winkelstraten in Nederlandse steden zijn dit voorjaar veel drukker dan voorgaande jaren. Zo is de drukte terug na de dip tijdens de coronacrisis. In Amsterdam, Utrecht en Maastricht is het zelfs drukker dan voor de pandemie.

 • Uit AD | Jongeren rijden zichzelf in de wielen met private lease

  Jongeren rijden zich met private lease contracten steeds vaker in de wielen. Met de forse kosten voor het huren van een spiksplinternieuwe auto verkleinen ze hun kans op een eigen huis. Daarvoor waarschuwt Van Bruggen Adviesgroep. • [ad_2]

  Bron

  Lees ook deze artikelen

  Ads - Before Footer