Is ons huwelijk een succes en willen we nog meer kinderen? | PorteRenee Q&A |

Edward De GrootIk krijg best veel vragen over mijn privéleven. Zeker via Instagram, waar je al wat meer meekrijgt van mijn leven los van werk. Meestal laat ik die vragen even gaan. Ik geef toe, ik vind het wat ongemakkelijk. Ik begon een paar jaar geleden een platform over persoonlijke financiën. Dat werd vanzelf heel persoonlijk, want het ging ook over ons eigen pad.

Het was nooit mijn of ons doel om met duizenden volgers ons leven te gaan delen. Maar dat deden we uiteindelijk wel. Van het moment dat we een aflossing deden op onze hypotheek, tot hoeveel zakgeld geven we ons kinderen of hoe zorgen we dat boodschappen niet al te duur worden. Dus zag je ook ons huis, mijn partner en af en toe mijn kinderen voorbij kinderen. En dan komen er dus vanzelf vragen binnen als: wil je nog meer kinderen? Of: hoe houden jullie je huwelijk goed?

Voor één keertje gaan we al die vragen beantwoorden in een Q&A. Ruim tien minuten lang ongegeneerd over ons privéleven praten. Kijk je mee?

En abonneer je vooral meteen op ons Youtube-kanaal voor meer Q&A’s en video’s die je niet wilt missen.

Heb je nog meer vragen voor een volgende PorteRenee Q&A? Stel ze hieronder in de comments!

source

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer