Hoe houd je extra aflossen op je hypotheek vol?

Edward De GrootExtra aflossen op je hypotheek. Als je PorteRenee een beetje volgt, weet je dat wij daar fanatiek mee bezig zijn. En ik merk dat ik niet de enige ben. Steeds meer jonge mensen willen zo snel mogelijk van die hypotheekschuld af. Ik kreeg zoveel vragen over hoe dat werkt, hoe je het aanpakt, hoe dat belastingtechnisch zit, en zoveel meer. Ik kan die vragen niet allemaal zelf beantwoorden, dus haalde ik er een officiële adviseur bij. Die al jullie vragen easy peasy beantwoordt. Ik filmde het en voila: u vraagt, wij draaien. Letterlijk.

Deze vierde en laatste video gaat over hoe je volhoudt. Want je hypotheek aflossen is echt een langetermijndoel. Dat lijkt en voelt soms zo ver weg. Hoe hou je vol? Daar heb ik het in deze video over met adviseur Olav van De Hypotheker.

—————————————————————————————————————————————————————-
Deze video bevat een betaalde samenwerking met De Hypotheker. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar

source

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer