Extra aflossen op je hypotheek: wel voordelig?

Edward De GrootExtra aflossen op je hypotheek. Als je PorteRenee een beetje volgt, weet je dat wij daar fantiek mee bezig zijn. En ik merk dat ik niet de enige ben. Steeds meer jonge mensen willen zo snel mogelijk van die hypotheekschuld af. Ik kreeg zoveel vragen over hoe dat werkt, hoe je het aanpakt, hoe dat belastingtechnisch zit, en zoveel meer. Ik kan die vragen niet allemaal zelf beantwoorden, dus haalde ik er een officiele adviseur bij. Die al jullie vragen easy peasy beantwoordt. Ik filmde het en voila: u vraagt, wij draaien. Letterlijk.

Deze eerste video gaat over hoe dat werkt: extra aflossen op je hypotheek. Hoe pak je het aan? Waarom zou je het willen. En: ben je geen dief van je eigen portemonnee als je dit doet? Adviseur Olav van De Hypotheker geeft er allemaal antwoord op.

—————————————————————————————————————————————————————-
Deze video bevat een betaalde samenwerking met De Hypotheker. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar

source

Lees ook deze artikelen

Ads - Before Footer